Wat een werk!

Maar het is gelukt

We hebben fantastisch nieuws te delen!

Onze dagbesteding is verhuisd van de Deurningerstraat naar een gloednieuwe locatie in Hengelo. Tromgeroffel, alsjeblieft: we zijn neergestreken in de gezellige Hamerstraat 6!

De verhuizing was een hele onderneming, maar met een flinke dosis teamwork en opwinding hebben we de overgang gemaakt naar ons nieuwe onderkomen. Hier bieden we ondersteuning aan mensen die begeleiding nodig hebben, of het nu gaat om psychosociale problemen, schuldenproblematiek of andere uitdagingen. Bij ons vinden ze een veilige en ondersteunende omgeving om weer op te bloeien.

Activiteiten

In onze nieuwe ruimte hebben we zoveel mogelijkheden gecreëerd om activiteiten te ondernemen die onze deelnemers geweldig vinden. Van het sleutelen aan fietsen en werken in onze houtwerkplaats tot schilderen en tuinonderhoud, er is voor elk wat wils. We geloven dat deze bezigheden niet alleen plezier en voldoening brengen, maar ook een positieve impact hebben op het welzijn van onze deelnemers.

Wees welkom

We willen iedereen die begeleiding nodig heeft, van harte uitnodigen om ons nieuwe onderkomen te komen ontdekken. Samen kunnen we werken aan groei, herstel en het bereiken van persoonlijke doelen. Ons toegewijde team staat klaar om iedereen met open armen te ontvangen en te ondersteunen.

We kijken ernaar uit om samen met onze deelnemers prachtige momenten te beleven in de Hamerstraat 6. Hier creëren we niet alleen projecten, maar ook een warme en gezellige sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. Laten we samen bouwen aan een sterke gemeenschap en onvergetelijke herinneringen maken!

P.S.: Als je op zoek bent naar ons met behulp van postcode, houd dan alsjeblieft 7556MZ aan. Helaas heeft Google ons nieuwe adres nog niet helemaal bijgewerkt, maar we zijn druk bezig om dat recht te zetten. Geen zorgen, we zijn echt te vinden op de Hamerstraat 6!